

## Zero Emission Bus Workshop – Abellio London

Wednesday 24<sup>th</sup> May 2023

St Mary's University Twickenham, London

&

## Online via Microsoft Teams

Time		Item	Speaker
	1.0	Welcome	
09:00 45 mins		Registration – Tea and Coffee on arrival.	
	2.0	Zemo Partnership Zero Emission Bus Workshop	
10:00 10 mins	2.1	Welcome & Introduction.	<b>Tim Griffen</b> Zemo Partnership
10:10 10 mins	2.2	Introduction to Enel-X and considerations for operators in	ntroducing BEVs. Ged Ward & Tony Whittle Enel-X
10:20 10 mins	2.3	Engaging with DNOs / IDNOs and connecting to the grid.	<b>Peter Whittaker</b> ESP Utilities
10:30 10 mins	2.4	Infrastructure and civils works.	Craig Halloran Cleaner EV
10:40 10 mins	2.5	Developing ZEBs for operator needs.	<b>Tom Greenshields</b> Wrightbus
10:50 10 mins	2.6	Leasing models for ZEBs.	<b>Jake Liver</b> Rock Road
11:00 10 mins	2.7	Turnkey solutions for BEVs.	<b>Ged Ward</b> Enel-X
11:10 10 mins	2.8	Operators perspective on introducing BEVs.	<b>Jon Eardley</b> Abellio London
		Refreshment and Networking Break – 25 mins.	
	3.0	Panel Discussion	
11:45 45 mins	3.1	Challenges and benefits of introducing 30 battery-electron project partners to identify key challenges during the pro- benefits of battery-electric buses in London.	
	4.0	Site Visit and Lunch	
12:30 120 mins		Delegates will be transferred to Twickenham Depot for tou number of visitors at the depot, delegates will be split into	
		Group 1	Group 2
		Delegates transported to Twickenham depot for guided site visit and vehicle walkaround.	Delegates stay at venue for networking lunch.
		Return to venue for networking lunch.	Delegates transported to Twickenham depot for guided site visit and vehicle walkaround.
14:30		END	
1ain cont	tact:	timothy.griffen@zemo.org.uk	/ 07788 742415
unnlom	ontary	contact: emily.stevens@zemo.org.uk	/ 020 3832 6088